miércoles, 8 de julio de 2015

Torna MAD Barcelona 2015, la II Mostra Simultània d'Art Digital del 8 al 19 de juliol

Diversos locals de Barcelona acolliran la segona edició  de la MAD Barcelona. La iniciativa  fusiona oci i cultura per tal d'oferir una experiència innovadora entorn a l'Art digital a Barcelona del 8 al 19 de juliol.
Durant la MAD, es presentarà la innovadora tecnologia desenvolupada per EASY Innova i Artinpocket que permetrà als artistes i col·leccionistes certificar que una peça d’art digital és única i propietat exclusiva de de qui la posseeix.
El Convent de Sant Agustí de Barcelona serà l’encarregat de dirigir la part educativa de la Mostra amb de tallers dirigits a la formació d'artistes.

Barcelona 8 de juliol de 2015. - La Plataforma Artinpocket juntament amb el Convent de Sant Agustí i en col•laboració amb Blanz com a entitats conscients de les transformacions en la creació, difusió i exhibició de l'art  presenten la segona  Mostra d'art digital de Barcelona (MAD  Barcelona) que es podrà veure del  8 al 19 de juliol a diferents espais de Barcelona.  

MAD Barcelona té com a objectiu oferir al públic la possibilitat de descobrir i experimentar amb l'art digital en entorns a priori fora del circuit expositiu tradicional d'art per assolir-ho es compta amb Canon, que realitzarà un taller on es mostraran els últims avenços tecnològics de les seves impressores vehiculant-les amb el món de l’art, així com el suport de TRAM, que projectarà vídeos de la  mostra als monitors de les seves línies de transport.

Des de MAD Barcelona es promou la divulgació i normalització del consum de l'art digital fora dels circuits habituals i per aquest motiu la part educativa de la Mostra, que serà dirigida pel Convent de Sant Agustí de Barcelona, resulta essencial. Aquesta consistirà en la realització  de deu càpsules formatives relacionades amb la creació digital i multimèdia i que es portaran a terme del 6 al 19 juliol al mateix convent. 

I Premi Internacional Digital Art Barcelona 2015

Aquest any, com a novetat i per tal de promocionar la creació i difusió d’obres d’artistes novells, s’ha convocat el “I Premi Internacional Digital Art Barcelona 2015”, que aglutina diferents categories de l'art digital. Durant la mostra, a més de poder gaudir de la exhibició d’obres escollides a partir d’un comissariat, es presentarà una selecció dels treballs participants a la convocatòria i al finalitzar la mostra es realitzarà un acte per a presentar els guanyadors que rebran premis valorats en un total de 4.000 €.

Per a més informació
www.digitalartbarcelona.com 


Contacte: comunicació@artinpocket.cat

Marta Carreté 609 65 10 62

BlaNZ: prensa@blanz.es 93 528 57 89

No hay comentarios:

Publicar un comentario