jueves, 2 de julio de 2015

Torna MAD Barcelona, la II Mostra Simultània d'Art Digital del 8 al 19 de juliol

Torna MAD Barcelona, la II Mostra Simultània d'Art Digital
del 8 al 19 de juliol

Durant la MAD, es presentarà la innovadora tecnologia desenvolupada per EASY Innova i Artinpocket que permetrà als artistes i col·leccionistes certificar que una peça d’art digital és única i propietat exclusiva de qui la posseeix.
Diversos locals de Barcelona acolliran la segona edició  de la MAD Barcelona. La iniciativa  fusiona oci i cultura per tal d'oferir una experiència innovadora entorn a l'Art digital a Barcelona del 8 al 19 de juliol.
El Convent de Sant Agustí de Barcelona serà l’encarregat de dirigir la part educativa de la Mostra amb de tallers dirigits a la formació d'artistes.

Barcelona 02 de juliol de 2015. - La Plataforma Artinpocket juntament amb el Convent de Sant Agustí i en col•laboració amb Blanz com a entitats conscients de les transformacions en la creació, difusió i exhibició de l'art  presenten la segona  Mostra d'art digital de Barcelona (MAD  Barcelona) que es podrà veure del  8 al 19 de juliol a diferents espais de Barcelona.  

MAD Barcelona té com a objectiu oferir al públic la possibilitat de descobrir i experimentar amb l'art digital en entorns a priori fora del circuit expositiu tradicional d'art. Per assolir-ho es compta amb Canon, que realitzarà un taller on es mostraran els últims avenços tecnològics de les seves impressores vehiculant-les amb el món de l’art, així com el suport de TRAM, que projectarà vídeos de la  mostra als monitors de les seves línies de transport.

Des de MAD Barcelona es promou la divulgació i normalització del consum de l'art digital fora dels circuits habituals i per aquest motiu la part educativa de la Mostra, que serà dirigida pel Convent de Sant Agustí de Barcelona, resulta essencial. 

Roda de Premsa: Presentació II Edició de la MAD Barcelona - Mostra d'Art Digital

Organitza: Artinpocket, Convent de Sant Agustí
Col·labora:                             Canon, Tram, Blanz

Participen: Sr. Pep Marés – CEO Artinpocket
Sr. Pere Cañada – Director i comissari de la MAD Barcelona
Sr. Oscar Martínez Ciuró – Convent Sant Agustí

Després de la roda de premsa, convidem a tots aquells que ho vulgueu, a crear de manera simultània i amb l’artista Vacca una peça d'art sonor no interactiva in situ. Només cal que porteu el vostre smartphone.
Així mateix, podrem veure i participar en una demo dels tallers a càrrec de Libertario, i d'AVR.

Dia i hora: 8 de juliol de 2015 a les 11:30h
Lloc: Convent de Sant Agustí - Barcelona
Adreça:                                  Carrer del Comerç, 36, 08003 Barcelona
Confirmació:            prensa@blanz.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario